Ruilen & Retourneren

Need Shoes Now hanteert een retourbeleid van 14 dagen, wat betekent dat u 14 dagen de tijd heeft na ontvangst van uw artikel om een retour aan te vragen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet het artikel in dezelfde staat verkeren als waarin u het heeft ontvangen, ongedragen of ongebruikt, met de labels en in de oorspronkelijke verpakking. U heeft tevens een ontvangstbewijs of een bewijs van aankoop nodig.

Om een retourzending te starten, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. Als de retourzending wordt geaccepteerd, sturen we u instructies over hoe en waar u uw pakket naartoe moet sturen. Let op: conform EU richtlijnen zijn de verzendkosten voor het retourneren voor rekening van de klant. Need Shoes Now zal deze retourkosten niet vergoeden.

Retouren die worden verzonden naar een adres op de envelop worden verzonden naar een zogenaamde 're-ship' locatie waar wij geen retouren kunnen ontvangen. Daarom is het van grootste belang dat u eerst contact met ons opneemt alvorens u een pakket retourneert. Pakketen die geretourneerd worden naar een onjuist adres zullen mogelijk niet aankomen waarvoor Need Shoes Now geen aansprakelijkheid aanvaard.

Beschadigingen of problemen
Inspecteer uw bestelling bij ontvangst en neem direct contact met ons op als het artikel defect of beschadigd is of als u het verkeerde artikel heeft ontvangen. Wij zullen dan het probleem beoordelen en u direct een passende oplossing aanbieden.

Uitzonderingen
Bepaalde soorten artikelen, zoals op maat gemaakte artikelen en persoonlijke verzorgingsartikelen, kunnen niet worden geretourneerd. Wij accepteren ook geen retourzendingen van gevaarlijke stoffen, ontvlambare vloeistoffen of gassen. Neem contact met ons op als u vragen  of twijfels heeft over uw bestelling.

Helaas kunnen we geen retourzendingen accepteren voor uitverkoop artikelen of cadeaubonnen.

Annuleringen
In het geval dat u uw bestelling wilt annuleren kunt u dit doen zolang uw bestelling nog niet is verzonden, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via het contactformulier. Indien uw bestelling reeds is verzonden is annuleren niet meer mogelijk, wel kunt u direct na ontvangst het pakket naar ons retourneren in ruil voor een volledige terugbetaling.

Ruilen
De snelste manier om er zeker van te zijn dat u krijgt wat u wilt is om voor het artikel dat u wilt ruilen, zodra de retournering is geaccepteerd, een aankoop te doen voor het juiste artikel.

Terugbetalingen
Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd, laten wij u weten of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Indien goedgekeurd, wordt u automatisch terugbetaald via uw oorspronkelijke betalingsmethode. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat uw bank of creditcardmaatschappij de terugbetaling heeft verwerkt en geboekt.

Inklapbare content

KLANTENSERVICE

ma-vr: 09:00 - 21:00

za: 12:00 - 17:00

zo: gesloten

Wij streven er naar om binnen 24uur te reageren.

ONZE BELOFTEN

✓ Verzekerde verzending

✓ Retourneren tot 14 dagen na ontvangst

✓ Veilige betaling

✓ Klantvriendelijk en opgeleid personeel